OPINIE

Przewozy

27 marca 2020

Dobre ceny i mili kierowcy. Warto kupować przejazdy w Sylwek-Trans, zawsze jestem na czas 😉

Michalina

Jestem pod wrażeniem.

20 grudnia 2019

Nigdy wcześniej nie myślałem o przejazdach busami, ponieważ zawsze uważałem je za drogą i niewygodną formę transportu. Przynajmniej do pewnego razu, gdy przed planowanym wyjazdem moje auto okazało się być niesprawne, a bardzo zależało mi na transporcie. Znalazłem tę firmę w internecie, zadzwoniłem i umówiłem się na przejazd. Byłem zdumiony komfortem pojazdu, jak i uprzejmością kierowcy. Do celu dotarłem z lekkim opóźnieniem, ale to wina mojego samochodu. Ta firma zmieniła moją opinię o przejazdach busami i autokarami, za co z chęcią polecam ją wszystkim czytającym. Dziękuję!

Bartek Dębski

Dobra firma, polecam!

10 września 2019

Firma bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Szybko dotarłam do celu, a na drodze nie było żadnych problemów.

Katarzyna Nowakowska

Bardzo dobra firma.

20 maja 2019

Zleciłam firmie nadanie paczki do Niemiec, nie było problemów z wysyłką i odbiorem, ponadto paczka dotarła na miejsce nienaruszona.

Wiktoria Majewska

Pomocni pracownicy, dobra komunikacja

7 stycznia 2019

Jestem pozytywnie zaskoczony nastawieniem pracowników zatrudnionych w tej firmie do klientów. Kierowca busa nie tylko ekspresowo i bezpiecznie przewiózł naszą grupę na miejsce, ale i pokazał nam na mapie różne ciekawe miejsca i zabytki i powiedzał jak do nich trafić. Zdecydowanie polecam firmę!

Marceli Jasiński

Opinia

13 grudnia 2018

Bardzo podobał mi się przejazd busem, kierowca był rozmowny, przez co nie było nudy i krępującej ciszy.

Aleksandra Pawlak

Według mnie 5/5!

11 września 2018

Firma bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Każdy przejazd jest dobrze zaplanowany, przez co klienci szybko znajdują się u celu. Ode mnie 5 gwiazdek!

Aleksander Urbaniak

Polecam

19 sierpnia 2018

Polecam

Aleksandra Madej

Sumienni pracownicy

28 czerwca 2018

Zleciłam firmie przewóz paczki do mojego klienta, który nieoczekiwanie zmienił adres doręczenia. Na szczęście po rozmowie przez telefon udało mi się ją przekierować na nowy adres. Mogę z uśmiechem na twarzy polecić tę firmę i jej pracowników!

Maja Wójcik

5/5

21 września 2017

Muszę powiedzieć, że od długiego czasu przekazuję swoje paczki i przesyłki tej firmie i ani razu się nie zawiodłem. Za każdym razem spisują się na medal. Polecam!

Piotr Ostrowski

Zdecydowanie na tak!

8 sierpnia 2017

Bardzo fajnie mi się jechało. Przebycie drogi nie zajęło długiego czasu, a chłodne powietrze z klimatyzacji poprawiało wygodę podczas jazdy.

Olaf Urban

Tanio, szybko, bezpiecznie.

2 maja 2017

Jest to na 100% jedna z najtańszych i zarazem najlepszych firm transportowych w okolicy, możecie wierzyć mi na słowo. W dodatku za przejazd w obie strony płaci się mniej, co czyni ceny tej firmy bardzo konkurencyjnymi.

Kamila Dąbrowska

Gorąco polecam!

18 listopada 2016

Przejażdżka była bardzo przyjemna! Polecam!

Milena Wiśniewska

100%

15 marca 2016

Jechałam z Poznania do Berlina, przejazd był krótki, zajął zaledwie 3 godziny, a autokar był wygodny. Polecam wszytstkim zainteresowanym

Dominika Brzezińska

Polecam

19 listopada 2015

Jestem zadowolona z mojej podróży busem. Kierowca dojechał do celu na czas i bez żadnych problemów, przez całą drogę w aucie panowała miła atmosfera. Polecam!

Michalina Kowalczyk

Polecam

14 maja 2015

Polecam, przejazd był w miarę szybki.

Jakub Marszałek

polecam

4 stycznia 2015

polecam

Mateusz Kopeć

Godni polecenia!

23 grudnia 2014

Paczka dotarła do mnie szybko i bez żadnych wgnieceń. Polecam!

Karol Gajewski

5/5!

27 października 2014

Postanowiłam wynająć u tej firmy busa na rodzinny wyjazd. Kierowca zjawił się na miejscu zbiórki punktualnie, samochód był bardzo wygodny – miękkie fotele, klimatyzacja, przyciemniane szyby – czas na drodze szybko nam zleciał. Nie pozostaje mi powiedzieć nic więcej, jak POLECAM!

Agata Król

Na pewno skorzystam ponownie.

17 maja 2014

Jazda przebiegła bardzo szybko, kierowca wybierał trasy tak, abyśmy stracili jak najmniej czasu na stanie w korkach. Jestem pod wrażeniem.

Alicja Sikora

Serdecznie polecam!

6 grudnia 2013

Moja podróż busem była bardzo miło spędzonym czasem. Na 100% ponownie skorzystam z usług transportowych tej firmy.

Karol Rutkowski

Jestem zadowolony z usług tej firmy.

29 lipca 2013

Podróż przebiegła sprawnie, a w busie panowała miła i spokojna atmosfera.

Piotr Kacprzak

Usługi kurierskie

9 kwietnia 2013

Doręczenie paczki zajęło trochę dłużej niż planowałem, ale reszta była w porządku.

Witold Tomaszewski

Polecam

20 października 2012

Polecam

Grzegorz Dąbrowski

5 gwiazdek!

11 marca 2012

Gorąco polecam wszystkim tę firmę!

Tomasz Nowicki

Opinia

3 lutego 2012

Ostanio po raz pierwszy zdecydowałam się na przejazd busem, zamiast pociągu i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Było lepiej, niż się spodziewałam. Polecam wszystkim szukającym alternatywnego środka transportu!

Sonia Wesołowska

Jestem zadowolony.

30 grudnia 2011

Przejazd był ok, wszystko poszło sprawnie i byłem w wynaczonym przeze mnie miejscu na czas, ale czegoś brakowało.

Jakub Zalewski

Usługi kurierskie na 5!

22 czerwca 2011

Musiałem wysłać paczkę i przez przypadek wpadłem na tę firmę. Muszę powiedzieć, że jestem z tego zadowolony, gdyż Panowie sprawdzili się świetnie. Kurier zjawił się u mnie, by odebrać paczkę na czas, a w dodatku jeszcze tego samego dnia trafiła ona w ręce adresata. Polecam serdecznie!

Sebastian Nowicki

Polecam

7 kwietnia 2011

Polecam

Kamil Zawadzki

Serdecznie polecam firmę!

12 grudnia 2010

Jestem bardzo zadowolony z usług udzielanych przez tę firmę. Moja paczka została przetransportowana szybko i bezpiecznie, nie widać na niej ani śladu uszkodzeń. Zdecydowanie dalej będę korzystał z usług kurierskich tej firmy!

Damian Nowakowski

Polecam!

19 czerwca 2010

Gorąco polecam tę firmę wszystkim szukającym szybkiego i taniego sposobu transportu.

Rafał Matuszewski